Dutch Agrifood week
De tweede editie van Dutch Agri Food Week is in volle gang: Met kinder-kookwedstrijden, een kijkje achter de schermen bij levensmiddelenindustrie en boeren, innovatietours bij bedrijven, congressen en hoorcolleges over de feiten en fabels rond voedsel.
Van 12 tot en met 25 oktober krijgt iedereen de kans nieuwe inzichten op te doen over de toekomst van voedsel in Nederland en de wereld tijdens Dutch Agri Food week. De editie van 2016 is ruim drie keer zo groot als in 2015. Er is groot enthousiasme bij boeren, tuinders, wetenschappers en industrie om de deuren open te zetten en innovaties op het gebied van gezondheid, duurzaamheid en efficiëntie te delen. Tijdens Dutch Agri Food Week staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers op verschillende plaatsen in Nederland laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel en wat er voor nodig is van grond tot mond om dat voor elkaar te krijgen, voor onszelf en straks 9 miljard mensen wereldwijd.
Het doel is innovatie te bevorderen, kennis te delen, kennis te maken met productie van voedsel en vooral ook te genieten van gezond voedsel.
Volg Dutch Agri Food Week via de dagelijkse updates online:
www.dutchagrifoodweek.nl/nieuws of via social media @dafweek of #dafw16
7499