Wat (w)eet een consument? De consument eet alleen wat-ie weet. De maatschappij verandert. Steeds meer consumenten
willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen ketens en voedselsystemen. Om
je onderneming toekomstbestendig te maken en houden, moet je weten wat je niet (w)eet.
Als je weet wat je niet weet, kun je
veranderingen zien, tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de
veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij,
en dus voor jouw bedrijf. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, agrariërs, levens-middelenindustrie, retail,
andere ondernemers en ook onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en vertegenwoordigers van consumenten.
Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.
Tijdens dit congres kijken we naar de veranderende voedselketen, de rol die technologie daarin heeft, en de gevolgen van en voor de veranderende maatschappij, en dus voor jouw bedrijf. In het merendeels Engelstalige programma delen (inter-)nationale sprekers hun kennis over veranderende voedselketens en -systemen. In de ochtend is er een keynote van
Ellen den Brabander, Senior Vice president R& D Pepsico, en is er de keuze uit een 8-tal verschillende breakoutsessies, met aansluitend de mogelijkheid om ook de beurs te bezoeken tijdens de lunch. 's Middags staan de future foodtalks met nationale en internationale sprekers op het programma en sluit Thimon de Jong de middag af over hoe de wereld razendsnel digitaliseert.
Wij verzorgen de breakout sessie Track 7 , over Data Science for Agricultural Perfomance. Bij inschrijven kan je aangeven dat je graag onze breakoutsessie bijwoont.
_________________________________________________________________________________________________________________________________
AgriFoodTech Conference
13 december 2017 | Venue: 1931 Conference Centre,
entrance to Brabanthallen, Den Bosch, The Netherlands | Start at 09.45 End at 17.00
What do consumers know about food, and how does that knowledge affect what they consume? Generally speaking, consumers will only eat
foods that they are familiar with. Society is changing. More and more people want to know where their food comes from, and how it has been
produced. These developments are having an impact on supply chains and food systems. To make sure your organization is and remains futureproof,
you have to know what you don’t know.
If you ‘know what you don’t know’, you will be able to anticipate new developments, make the required changes, identify opportunities,
and devise innovative solutions. The AgriFoodTech Conference will focus on ongoing changes in the food supply chain, the role played by
technology and the interplay with developments in society, including the impact on your company. Meet representatives of the technology
sector and the food industry, farmers, retailers, other entrepreneurs, as well as educators, government officials and representatives of NGOs
and consumer interest groups. Find out what you don’t know about food and the future, and the food of the future!